Златка Райкова е фаворит на продуцентите. Снимка: Big Brother All Stars

Тази вечер ще стане ясен победителят в Big Brother All Stars 2013. Финалисти са Лео, Райна, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова, които ще се борят за гласовете на зрителите и за голямата награда на шоуто.

В последните часове в Къщата те ще получат и още една мисия. Те ще трябва да сътворят  най-съкровеното писмо, което някога са писали и да го посветят  на свой любим човек.

В продължение на един месец звездите в Къщата показаха своите силни и слаби страни, преживяха хубави и критични моменти в шоуто, а по време на кулминацията на Big Brother All stars 2013, те ще отворят сърцата си, за да докажат, че все още могат да изненадат своите близки и фенове.

Райна, Денди и Златка Димитрова смятат, че фаворит за номер едно в шоуто е Лео, той самият също нескромно заяви, че или той, или Денди трябва да са победители.

Скритият фаворит на продуцентите е Златка Райкова, която през целия месец на риалитито ни бе представяна като една изцяло положителна персона - влюбена в приятеля си Георги и мислеща за комфорта и чистотата на останалите съквартиранти.

Най-малки шансове зрителите на Big Brother All Stars 2013 дават на Златка Димитрова, която влезе с мисия да помага на нуждаещ се от лечение мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase